The Miss Globe Netherlands

Te gast
zondag 8 september 19:30
zo 8 september
19:30

Op 8 september 2024 schittert Theater Lampegiet in het teken van glamour en schoonheid tijdens de missverkiezing van The Miss Globe Netherlands! Wie zal de felbegeerde kroon mee naar huis nemen en Nederland vertegenwoordigen in Albanië tijdens The Miss Globe 2024? Deze avond belooft een onvergetelijke ervaring te worden, gevuld met indrukwekkende optredens, elegante jurken en natuurlijk de spannende prijsuitreiking.

Dit prestigieuze evenement wordt gesponsord door Lady’s Dresses. Zij staat bekend om haar betoverende avondjurken en couture creaties. Lady’s Dresses zorgt ervoor dat elke finaliste schittert in een prachtige, op maat gemaakte jurk die hun unieke schoonheid en stijl perfect tot uiting brengt.

Kom en geniet van een avond vol klasse en stijl, terwijl 25 prachtige finalisten strijden om de titel van The Miss Globe Netherlands 2024. Beleef de magie, voel de spanning en steun jouw favoriete kandidaat terwijl ze hun droom najagen. Mis het niet en zorg dat je erbij bent in Theater Lampegiet voor een avond vol betovering!

Kaarten zijn nu verkrijgbaar. Wees er snel bij en verzeker jezelf van een plekje!

Let op: Ben jij een oud-Miss? Op vertoon van jouw Miss-sjerp kom jij binnen met een speciaal, afgeprijsd, Missen-ticket! Boek dus jouw Missen-ticket en vergeet je sjerp niet mee te nemen.